Tekst voor website


Gefeliciteerd, je hebt een website. Een oogverblindend mooie website nog wel. Maar lees eens kritisch: hebben jouw webteksten wel voldoende verleidingskracht? Maken ze klanten van je websitebezoeker? En: is je site wel goed vindbaar?

Tekst kan namelijk je website maken of breken, hoe fantastisch het design ook is. Zijn je webteksten langdradig of wemelt het van de spelfouten? Bezoekers haken dan onmiddellijk af. Best pijnlijk, toch? Het was je gelukt om ze naar je site te lokken, maar nu druipen ze vanwege die zouteloze teksten teleurgesteld af en besteden geen euro aan jouw zaak. Daarom heb je teksten nodig die jouw producten of diensten aanprijzen. Converterende teksten kruipen onder de huid van potentiële klanten. Flirten met ze. Zetten ze aan tot actie. Beschouw je website als je winkel. En de teksten als verkopers. Met topteksten wandelen er topverkopers op je website rond.

Peper en zout over je SEO teksten


Veel SEO teksten blijven hangen in clichétaal. Neem de 'over ons' pagina. Bedrijven noemen zich servicegericht, ze zeggen dat ze scoren met kwaliteit, bij hen is de klant koning. Nogal open deuren, vind je niet? Wil jij anders dan deze bedrijven onderscheidende webteksten? Wij brengen jouw webteksten op smaak met peper en zout. Waar precies ligt jouw toegevoegde waarde? Hoe luidt jouw authentieke verhaal? Wat zijn jouw drijfveren? Samen met jou gaan we op zoek naar de ingrediënten die jouw bedrijf écht uniek maken. Jij vertelt, wij schrijven het op in overtuigende en vlotte taal.

De beste webteksten zijn niks waard als ze niet gevonden worden


Zijn je teksten onderscheidend en overtuigend, maar sluiten de gekozen keywords niet aan bij het zoekgedrag van je potentiële klanten? Dan ben je als een mooie vrouw die op een onbewoond eiland op mannenjacht is. Net zoals zij de ware niet vindt, zul jij klanten en omzet mislopen.

SEO teksten laten schrijven of herschrijven


Goede SEO teksten dienen dus 2 doelen. Ze zijn afgestemd zijn op de zoekwoorden die jouw klanten gebruiken in Google. En ze hebben zoveel power dat ze jouw bezoekers inpalmen.

Retteketekst helpt jou met je webteksten in alle stadia van je websiteontwikkeling.

Bijvoorbeeld als je op het punt staat om een nieuwe website te gaan bouwen. Wij denken dan aan de voorkant mee over de inhoud, inrichting, de zoekwoorden en navigatiemogelijkheden.

Wat ook kan is dat je webteksten laat hérschrijven. Dat doe je als je al een website hebt, maar niet zeker bent van de vindbaarheid van je teksten of de verleidingskracht van je boodschap.

Ben je tevreden met je webteksten, maar haal je qua vindbaarheid niet het onderste uit de kan? Dan kun je ervoor kiezen om je webteksten intact te laten, maar deze wel door ons te laten optimaliseren voor de zoekmachines van Google.